Aanmeldingsformulier voor de brugklas 2019-2020

Aanmelden kan door het onderstaande aanmeldingsformulier online in te vullen. U kunt ook het formulier hier downloaden in PDF en naar ons opsturen.

Contact:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer M. de Vries. Hij is bereikbaar via het e-mailadres m.devries@rijnlandslyceum-rlw.nl.

Havo-AtheneumAtheneum ttoGymnasium tto

Voorwaarde voor het in behandeling nemen van de aanmelding is inzicht in het onderwijskundig rapport over de leerling van de basisschool. De VO-school heeft toegang tot het onderwijskundig rapport d.m.v. de aanmeldingscode op het adviesblad dat u door de basisschool wordt verstrekt. Het adviesblad dienen wij dan ook z.s.m. van u te ontvangen.

Met de aanmelding geeft ondergetekende aan de grondbeginselen en de uitgangspunten voor het onderwijs, programma en inrichting, zoals het Rijnlands Lyceum deze heeft gepubliceerd in de Schoolgids en op de website te accepteren.

Het Rijnlands Lyceum Wassenaar heeft de regels voor maken, gebruiken en beheer van beeldmateriaal beschreven in het ‘Protocol Beeldmateriaal RLW’.

De ouder/verzorger die het aanmeldingsformulier ondertekend ontvangt de facturen via haar/zijn e-mailadres.

* Verplicht aankruisen