Aanmelden gymnasium workshops

Kies voor het gymnasium van NU, kies voor het Rijnlands!

Voor de leerlingen die geïnteresseerd zijn in het gymnasium, maar graag wat meer informatie willen over wat het nou inhoudt om gymnasium te doen, heeft het Rijnlands het VENI VIDI VICI-programma samengesteld.

Aangezien het momenteel niet mogelijk is om leerlingen op school te ontvangen, hebben we het programma iets aan moeten passen; Tijdens de ONLINE TTO-afternoon zal extra aandacht aan het gymnasium worden besteed. Leerlingen die zich hebben aangemeld voor de Veni Vidi Vici-workshops zullen automatisch een link toegestuurd krijgen voor deze online bijeenkomst op 17 februari vanaf 13.30 uur.

Afhankelijk van de geldende maatregelen proberen we om na de Krokusvakantie op 3 en 10 maart nog twee middagen te organiseren voor de Veni Vidi Vici workshops. Zodra wij hierover meer informatie hebben, brengen we de deelnemers op de hoogte.

Classics Week brugklassen Gymnasium TTO

Wat houdt het programma in?

Het programma bestaat uit drie middagen, bedoeld om je een indruk te geven van ons gymnasium.

Je maakt kennis met onze gymnasiumleerlingen en volgt verschillende workshops, die je een inkijkje geven in het gymnasiumprogramma.

Workshop I        VENI VIDI VICI

Woensdag 17 februari 13.30 -15.00 uur

Je komt naar de Online TTO afternoon en krijgt een introductie in het vak Latijn.

Workshop II       VENI VIDI VICI

Je ziet het gymnasium van het Rijnlands in bredere zin, want met het vak tekenen maak je kennis met de creatieve component van het gymnasium.

Woensdag 3 maart 13.00 – 14.30 uur  (onder voorbehoud)

Workshop III      VENI VIDI VICI

Je sluit de workshops af door jezelf als een echte Griek of Romein te presenteren op het podium.

Woensdag 10 maart 13.00 – 14.30 uur (onder voorbehoud)

Wil je deelnemen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier: