SPORTDAG DINSDAG 18 JUNI  2024

12 juni 2024

Op dinsdag 18 juni organiseert de sectie bewegingsonderwijs weer de jaarlijkse sportdag!    De voorbereidingen voor deze dag zijn in volle gang. Dit jaar sporten wij ook weer voor het goede doel, stichting Local Heroes.

Wat doet stichting Local Heroes?

Stichting Local Heroes werft fondsen ter ondersteuning van projecten in Afrika. De projecten worden bij voorkeur gedragen door een lokale Afrikaanse sporter. Local Heroes ondersteunt projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en bewustwording. Van het geld dat bijvoorbeeld een sponsorloop in Nederland opbrengt, kan Local Heroes in Afrika een klaslokaal bouwen, kinderen onderwijs bieden of een gezondheidskliniek ondersteunen. Voor meer informatie over deze stichting kunt u op de website kijken: http://www.local-heroes.nl.  

Hoe gaan we het goede doel steunen?

We willen stichting Local Heroes steunen door het inzamelen van geld. We vragen de leerlingen hen te laten sponsoren door buren, ooms, tantes, ouders enzovoorts. De leerlingen hebben een sponsorbrief mee gekregen met een QR code. Met deze code kan makkelijk en veilig geld worden opgehaald. Ieder team krijgt zijn eigen QR code. Voor zowel het team als het individu met het hoogst opgehaalde bedrag is er een mooie prijs beschikbaar gesteld.         

Steun direct stichting Local Heroes!

U kunt uw kind natuurlijk sponsoren maar u kunt ook door het scannen van de onderstaande QR code een zelfgekozen bedrag invullen en zo Local Heroes direct sponsoren!

We hebben enorm veel zin in deze dag en gaan uit van een sportieve en gezellige dag met een mooie opbrengst voor het goede doel!

Sectie bewegingsonderwijs

Terug naar het overzicht