SPORTDAG DONDERDAG 8 JUNI  2023

12 mei 2023

Op donderdag 8 juni organiseert de sectie bewegingsonderwijs na 3 jaar afwezigheid (corona) weer een sportdag! Leerlingen uit klas 1 t.m. 4 van het RLW en leerlingen van klas 1 t.m. 5 (ISW) hebben inmiddels hun teams compleet. De voorbereidingen voor deze sportdag zijn in volle gang. Zoals ieder jaar is ook dit jaar de sportdag gekoppeld aan een goed doel. En daarvoor graag even uw aandacht.

Wat is het goede doel?

Het goede doel dit jaar is de stichting Local Heroes

Wat doet stichting Local Heroes?

Stichting Local Heroes werft fondsen ter ondersteuning van projecten in Afrika. De projecten worden bij voorkeur gedragen door een lokale Afrikaanse sporter. Local Heroes ondersteunt projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en bewustwording. Van het geld dat bijvoorbeeld een sponsorloop in Nederland opbrengt, kan Local Heroes in Afrika een klaslokaal bouwen, kinderen onderwijs bieden of een gezondheidskliniek ondersteunen. Voor meer informatie over deze stichting kunt u op de website kijken: http://www.local-heroes.nl.  

Hoe gaan we het goede doel steunen?

We willen stichting Local Heroes steunen door het inzamelen van geld. We vragen de leerlingen hen te laten sponsoren door buren, ooms, tantes, ouders enzovoorts. De leerlingen krijgen na de meivakantie een sponsorbrief die hiervoor gebruikt kan worden. Ieder team krijgt zijn eigen QR code waarmee het geld verzameld wordt. Dit is de handigste en veiligste manier en wij hebben dan meteen een mooi overzicht van het opgehaalde bedrag. Er is een prijs voor het team met het hoogst opgehaalde bedrag.                                                    

We hebben er enorm veel zin in en gaan er van uit dat het een sportieve en gezellige dag wordt met hopelijk veel zon!

Sectie bewegingsonderwijs

Terug naar het overzicht