Open Dag Rijnlands Lyceum Wassenaar

22 januari 2020

Op zaterdag 18 januari kwamen er weer veel leerlingen uit groep 8 samen met hun ouders naar de Open Dag van het Rijnlands Lyceum.

Bij de ingang werden de groep 8-leerlingen verwelkomd door de docenten van het Rijnlands en kregen ze vervolgens een rondleiding door de school.

De rondleidingen werden verzorgd door brugklasleerlingen en leerlingen uit de bovenbouw. Verschillende afdelingen werden bezocht, zoals de bèta-afdeling, de tweetalige (TTO) afdeling, de moderne vreemde talen, de gammavakken en kunst, musical en sport.

De leerlingen uit groep 8 kregen een goede indruk van hetgeen het Rijnlands Lyceum zoal te bieden heeft en konden bijvoorbeeld kennismaken met het schrijven in het Chinees, leerden toneelspelen in het Engels met de theaterwerkgroep Phileas Fogg en deden een vergelijkend warenonderzoek bij het vak economie.

Leuk om te zien dat een aantal leerlingen meteen van de gelegenheid gebruik maakte om zich al in te schrijven voor het komende schooljaar! Voor diegenen die nog wat meer van het Rijnlands Lyceum willen zien, zijn er nog twee informatie-momenten:

25 januari Open Morning Inernational School 10.00 uur tot 12.30 uur.


12 februari Open Avond Tweetalig Onderwijs voor ouders en kinderen 19.30 uur (inloop 19.00 uur)

Terug naar het overzicht