OPEN DAG en INFORMATIEAVONDEN

OPEN DAGEN

INFORMATIEAVOND OUDERS

Donderdag 9 januari 2020 vindt de informatieavond plaats voor ouders van groep 8 leerlingen. Het programma deze avond begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

OPEN DAG

Zaterdag 18 januari 2020 opent het Rijnlands Lyceum zijn deuren voor de leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders. Vanaf 09.30 uur is iedereen van harte welkom!

Er is van alles te beleven in de school: een bezoek aan het internationaal taaldorp, een schilderij maken in de kunstworkshop, sporten in de sportclinic, meedoen aan de musical enz. enz. Natuurlijk kun je ook lessen bezoeken. En misschien vind je het wel leuk om Chinese karakters te kalligraferen. Voor alle bezoekers ligt de bekende Rijnlandse rugtas met een verrassing klaar.

Ook voor de ouders is zaterdag 18 januari 2020 een prima gelegenheid om kennis te nemen van het brede programma-aanbod en de vele activiteiten op het Rijnlands. Het Rijnlands Lyceum is een begrip in Wassenaar, maar is duidelijk ook een school voor de hele regio. Zo komen er veel leerlingen uit Voorschoten en Den Haag. Het Rijnlands is een school, die aandacht heeft voor de individuele leerling en die een uitdagend programma biedt voor haar HAVO- en VWO-leerlingen. Los van het brede programma-aanbod, proberen we bovenal een school te zijn waar iedereen zich thuis kan voelen, deze sfeer proberen we op de Open Dag ook op iedereen over te brengen. De Open Dag eindigt om 12.30 uur.

INFORMATIEAVOND TWEETALIG ONDERWIJS

De TTO-informatieavond vindt plaats op woensdag 12 februari 2020. Op deze avond krijgen u en uw kind alle informatie over ons tweetalig programma. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Kijk ook eens op: www.facebook.com