'Een wereldschool met oog voor de toekomst'
'Veilig en vertrouwd'
'Vernieuwend en betrokken'

Disclaimer

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Deze Internetsite is tot stand gekomen onder verantwoordelijkheid van het Rijnlands Lyceum, gevestigd te Wassenaar. Informatie over onze school en opleidingen geven wij steeds naar beste vermogen op basis van de beschikbare informatie. Wij sluiten echter niet uit dat bepaalde informatie op onze site verouderd is of onvolledig. Wij nemen ter zake geen enkele aansprakelijkheid, indien hierdoor verkeerde verwachtingen worden gewekt of misverstanden ontstaan.

Copyright

De inhoud van deze website wordt beschermd door het auteursrecht en mag niet elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd, geheel of gedeeltelijk, zonder schriftelijke toestemming van het Rijnlands Lyceum Wassenaar, behalve voor zover noodzakelijk om deze website op een efficiënte manier via het Internet te raadplegen en gebruik te maken van de daarop aangeboden informatie.

Cookie gebruik

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.