BOEKEN LENEN in CORONATIJD

28 mei 2020

Beste leerlingen,

De mediatheek zal de komende weken helaas nog niet opengaan voor leerlingen. Wel is het mogelijk om online boeken te reserveren via Aura Library.

Als je een boek gereserveerd hebt, dan sturen wij je een berichtje naar jouw school emailadres wanneer het boek klaarligt. Je kan het boek dan ophalen op de banken bij de ingang van school. Let op dat je alleen je eigen boeken meeneemt.

Maak je geen zorgen over boeken die te laat zijn, er worden geen boetes gerekend. Ben je toch op school, dan kun je boeken inleveren op de boekenkar bij de uitgang van school.

Mochten jullie vragen hebben, dan kun je een email sturen naar mevrouw Ataman (c.ataman@rijnlandslyceum-rlw.nl) of naar mevrouw van Zijl (e.vanzijl@rijnlandslyceum-rlw.nl).

De afgelopen periode is de collectie voor Young Adults weer aangevuld met nieuwe titels. Kijk op de website: Aura Library

Instructie Aura Library