Aanmelden open dag leerlingen

Je bent 16 januari 2021 van harte welkom op de Open Dag van het Rijnlands, maar natuurlijk kunnen jullie niet allemaal tegelijk naar binnen. Om rekening te kunnen houden met wat jij leuk vindt en om ervoor te zorgen dat niet iedereen tegelijk komt, vragen we je om je aan te melden. Je krijgt daarna een bevestiging van je aanmelding en je hoort de starttijd van jouw programma.

Mochten je ouders ook persoonlijk kennis willen maken met de school, voor hen is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor een individuele rondleiding.

Wanneer je op 16 januari naar het Rijnlands komt, kun je het beste op de fiets of met de bus komen. Als je ouders je met de auto brengen liever in verband met de drukte niet het terrein oprijden.

Je hoeft niet te zoeken waar je moet zijn, want je wordt meteen op het plein ontvangen door onze leerlingen. Zij vertellen je alles over het programma.

Er is voor jou tot 12.30 uur van alles te zien en te beleven. Mocht je iets eerder weg moeten, kun je dat natuurlijk aangeven.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden: