Aanmelden Kennismakingsdag leerlingen

Zit jij in groep 8 en ben je op zoek naar een leuke middelbare school? Geef je dan op voor de Kennismakingsdag op het Rijnlands!

Wanneer je je aanmeldt zullen we een programma van een aantal lessen en een rondleiding door de school voor je organiseren.

We houden natuurlijk rekening met de geldende maatregelen, daarom zullen de groepjes waarin je leskrijgt niet groter zijn dan 20 leerlingen en zullen we de deelnemende leerlingen spreiden over de dag.

Geef je dus snel op, zodat wij rekening kunnen houden met wat jij leuk vindt en om ervoor te zorgen dat niet iedereen tegelijk komt.

Zodra we het programma compleet hebben krijg je van ons een begintijd en overige informatie toegestuurd.

Wanneer je op 12 februari naar het Rijnlands komt, kun je het beste op de fiets of met de bus komen. Als je ouders je met de auto brengen liever in verband met de drukte niet het terrein oprijden.

Je hoeft niet te zoeken waar je moet zijn, want je wordt meteen ontvangen door onze leerlingen. Zij vertellen je alles over het programma.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden.