Sportmiddag brugklassen

Nieuwe Rijnlanders op het sportveld!

Aan het einde van hun eerste schoolweek op het Rijnlands  konden alle nieuwe brugklassers zich sportief uitleven op het sportveld bij het Sterrenbad. Na een eerste spannende week van hun ‘nieuwe leven’ op de middelbare school, was deze sportieve middag een mooie afsluiter. Op het veld waren allemaal verschillende activiteiten georganiseerd waar meerdere teams uit elke klas tegenover elkaar kwamen te staan. De brugklassers lieten zien wat ze waard waren en er werd met veel plezier gedaan aan voetbal, handbal, slagbal en rugby. Het toernooi verliep super en alle kinderen hadden het heel erg naar hun zin.
“De middag was erg goed georganiseerd en er was veel variatie aan sport.” (Gijs, gymnasium) “Ik heb gewoon echt een super gezellige en leuke middag gehad!” (Marjolein, havo/vwo).
De nieuwe Rijnlanders lieten deze middag zien dat ze samen erg fanatiek maar sportief, en vooral een gezellige groep zijn; het belooft veel goeds voor dit schooljaar!

Door Lisa van Leer (5VWO)