‘SHAKESPEARE SHORTS’

Shakespeare’s plays were meant to be seen and heard, not just read.  On Wednesday evening, 14 November, from 7:30pm onwards, approximately ninety 4VWO-TTO students will be bringing to life some of Shakespeare’s most memorable lines in English history.  The RLW “Shakespeare Shorts” evening will be a performance you don’t want to miss!

Ook dit jaar is er op het Rijnlands Lyceum een heuse Shakespeare-avond!

Leerlingen uit de tweetalige vierde klassen zullen op verschillende podia een stukje Shakespeare ten gehore brengen.

De voorbereidingen zijn inmiddels bezig en naast repetities en doorlopen, zijn er ook al fantastische kostuums te bewonderen. De één gebruikt een oud gordijn en een ander heeft een echte Koninklijke bontmantel gehuurd!

Bijzonder dit jaar is dat er een Shakespeariaanse interpretatie te zien is van een stuk uit Starwars, geschreven door leerlingen zelf!

Kortom, het is de moeite waard om te komen kijken!

WOENSDAG 14 november, aanvang 19.30uur in de aula van de school.