Poëzieproject ‘Verwondering’ klas 2D en 2E

De komende week vindt voor de tweede keer het poëzieproject voor de leerlingen van klas 2D en 2E  plaats. De secties tekenen, muziek en theater en Nederlands  werken met de leerlingen van klas 2D en 2E aan het verwoorden en verbeelden van dat wat hen verwondert. Tijdens de lessen Nederlands zijn de leerlingen sinds 9 maart jl aan het werk met het schrijven van een gedicht. Vanaf maandag 16 maart a.s. zullen de leerlingen tijdens de lessen tekenen meer leren over surrealisme en fauvisme. Ook zullen zij tijdens deze lessen een poster maken waarmee zij hun gedicht op een kunstzinnige wijze verbeelden.  Bij het vak theater leren de leerlingen hun gedicht op verschillende manieren voor te dragen.  Op donderdag 19 maart a.s. zullen beide klassen hun gedicht en poster presenteren. Dit vindt plaats in de toneelzaal, aanvang 14.30 uur.