Maatschappelijke stage brugklas (13/12)

Brugklassen volgen workshops  bananen bakken, Afrikaans dansen, maskers maken en Djembé.
Zij volgen deze workshops in het kader van het projekt “Pimp my village” in Ghana.

Het RLW wil alle leerlingen bewust maken van het belang om anderen te helpen. In het kader hiervan doen alle brugklasleerlingen mee aan een project voor de stichting Pimp my Village. Pimp my Village is opgericht door Georgina Kwakye, oud-leerlinge van het Rijnlands Lyceum Wassenaar. Het doel van Pimp my Village is om ontwikkelingsprojecten van migranten in hun land van herkomst te ondersteunen.

Deze stichting zorgt o.a. voor de verbetering in de voorzieningen voor het onderwijs en de zorg in Ghana. Op het RLW wordt ieder jaar geld voor ‘Pimp my Village’ ingezameld.