DreamStorm Day (26/3)

DreamStorm Day wordt op 26 maart op school gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur voor alle leerlingen van Havo 5.
Deze dag wordt georganiseerd door Team Academy. Team Academy is de internationale school voor ondernemerschap. Het programma van deze dag wordt financieel ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken.

De leerlingen gaan op deze dag “Van droom naar Daad’.

Zij gaan onder andere een Bucket List maken: Overzichtelijk op papier zetten wat de belangrijkste zaken zijn die zij in hun leven willen doen of realiseren. Maar ook denken over en tips krijgen hoe deze zaken concreet gerealiseerd kunnen worden.

Ook gaan zij in teamverband een eigen teambedrijfje opzetten met alles wat daarbij komt kijken (een ondernemersplan, huisstijl, de naam, kosten, personeel etc.).